Olet täällä

Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun

Ilmoittautuminen avoimeen ammattikorkeakouluun

Huom! Tarkista aina ennen ilmoittautumista, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa eikä opetus ole vielä alkanut. Opetustarjonta-sivulta näet aikataulut ja ilmoittautuneiden määrät.

Syyslukukauden opetus on alkanut 24.8., eikä jo alkaneille opintojaksoille voi enää ilmoittautua. 2. periodin opetus alkaa 26.10.2020, ja noille opintojaksoille ilmoittautuminen on mahdollista, mikäli opintojaksolla on tilaa.

Päästäksesi opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun, ilmoittaudu mukaan ja maksa lukukausimaksu (150 €). Työttömille ja lomautetuille henkilöille avoimen AMK:n opinnot ovat maksuttomia syyslukukaudella 2020. Ilmoittautumislomakkeeseen tulee liittää todistus työttömyydestä tai lomautuksesta. Maksuttomiin opintoihin on oikeus niillä, jotka ovat ilmoittautumisen hetkellä työttöminä tai lomautettuina.

Jotta saat opinnoista kaiken irti, ennen ilmoittautumista tarkista opetustarjonta-sivulta, että sinua kiinnostavilla kursseilla on tilaa (voit myös ilmoittautua jonoon). Ilmoittautumisen jälkeen saat tunnukset ilmoittautumisjärjestelmäämme (MyNet), jossa voit ilmoittautua opintojaksoille.

Ylempien AMK-tutkintojen opintojaksoille (master-taso) voivat osallistua henkilöt, joilla on aikaisempi tutkinto ja työkokemusta. Liitä vaadittavat opiskelu- ja työtodistukset ilmoittautumislomakkeeseen.

Englanninkielisten AMK-koulutusohjelmien opintojaksoille vaatimuksena on riittävä englannin kielen taito. Lue tarkemmin kielitaitovaatimuksista. Liitä vaadittavat todistukset englannin kielen taidosta ilmoittautumislomakkeeseen.

Näin onnistut avoimen ammattikorkeakoulun opinnoissa:

  • Tutustu opetustarjontaan ja suunnittele opintosi. Tarkista ennen lukukausimaksun maksamista, että haluamillasi opintojaksoilla on tilaa (voit ilmoittautua myös jonoon) ja että opetusajat sopivat aikatauluihisi. Tarkista myös opintojakson lähtötaso ja sidonnaisuudet opintojaksokuvauksesta. Viisi vinkkiä opintojen suunnitteluun
  • Ensimmäisellä lähiopetuskerralla läsnäolo on tärkeää ja silloin myös vahvistat paikkasi opintojaksolla, joten kesken opintojakson ei ole mahdollista tulla mukaan.
  • Tutustu opiskeluohjeisiin, josta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin
  • Kirjaudu ilmoittautumislomakkeelle tunnistautumispalveluilla ja täytä pyydetyt tiedot sekä liitä tarvittaessa vaadittavat todistukset (YAMK -opinnot ja englanninkieisten koulutusohjelmien opinnot)
  • Maksa lukukausimaksu 150 euroa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä
  • Saat 2-3 arkipäivän kuluessa tunnukset rekisterijärjestelmään (MyNet), jossa voit ilmoittautua opintojaksoille.
  • Edellytämme, että sinulla on kannettava tietokone käytettävänä opintojen aikana, lue lisää laitesuosituksista
  • Mikäli olet kiinnostunut Helsingin liiketalouden opinnoista lue ohjeet opintoihin ilmoittautumiseen

Ilmoittautumislomakkeet

Lue lisää

  Ota yhteyttä