Olet täällä

Ilmoittautuminen opintojaksoille

Ilmoittautuminen opintojaksoille

Opintojaksoille ilmoittaudutaan Mynetissä. Saat tunnukset MyNetiin, kun olet ilmoittautunut opiskelijaksi ja m

Opiskelijat valitaan opintojaksoille yleensä ilmoittautumisjärjestyksessä. Avoimen AMK:n opetustarjonnan opintojaksoille avoimen AMK:n opiskelijat ovat etusijalla. Tutkintokoulutuksen 1. lukukauden opintojaksoille ja ylempien tutkintojen opintojaksoille puolestaan tutkinto-opiskelijat ovat etusijalla ja avoimen AMK:n opiskelijat valitaan opintojaksoille ilmoittautumisjärjestyksessä mahdollisille vapaille pakoille.

Jos tarkoituksesi on suorittaa polkuopintoja ja hakea avoimen väylän kautta tutkintokoulutukseen, suosittelemme, että suoritat kyseisen koulutusohjelman perusopintoja.  Koulutusohjelmien sisällöt löydät täältä.

Varmistaaksesi paikkasi opintojaksolla, sinun tulee olla paikalla ensimmäisellä lähiopetuskerralla tai verkkokursseilla toimia opettajan antamien ohjeisen mukaisesti. Jos olet opintojaksolla jonossa, kannattaa mennä ensimmäisellä lähiopetuskerralla paikalle katsomaan, onko opintojaksolla peruuttaneita opiskelijoita. Jos opintojakso joudutaan peruuttamaan, siitä tiedotetaan sähköpostitse koulun sähköpostiosoitteeseen opintojaksolle ilmoittautuneille.