Olet täällä

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoin AMK sopii sinulle, jos aiot pyrkiä tutkintokoulutukseen, haluat päivittää asiantuntijuuttasi tai haluat laajentaa osaamistasi uusille alueille.

Haaga-Helian avoimessa ammattikorkeakoulussa voit

  • kehittää ammatillista osaamistasi
  • suorittaa sinua kiinnostavan koulutuksen polkuopintoja ja hakea avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi tai
  • opiskella jotain ihan uutta!

Avoimen AMK:n opinnot on tarkoitettu kaikille pohjakoulutuksesta, työkokemuksesta ja iästä riippumatta. Opiskelu edellyttää riittäviä opiskeluvalmiuksia ja hyvää suomen kielen taitoa. Ylempiin tutkintoihin kuuluvilla opintojaksoilla opiskelevilta vaaditaan vähintään alempi korkeakoulututkinto sekä kahden vuoden työkokemus valmistumisen jälkeen. Englanninkielisten koulutusohjelmien opintoihin osallistuminen edellyttää kielitaitovaatimusten täyttymistä.

Syyslukukauden opetustarjonta julkaistaan toukokuun loppuun mennessä! Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen syyslukukaudelle alkaa 3.8. klo 9.00. Jos opiskelet jo Haaga-Helian avoimessa AMK:ssa, voit ilmoittautua syyslukukaudelle 10.6. klo 9.00 alkaen.

Lukukausimaksumme on 150 euroa. Voit suorittaa lukukauden aikana haluamallasi määrän opintoja. Työttömille ja lomautetuille henkilöille Haaga-Helia tarjoaa avoimen AMK:n opinnot maksuttomasti syyslukukaudella 2020.

Ilmoittautuminen kesäopintoihin on päättynyt. Koronaviruksen takia Haaga-Helian kampukset ovat kiinni ja tästä syystä kesäopinnot toteutetaan verkossa. Myös asiakaspalvelu tapahtuu sähköisesti. Kesän opetustarjonta 

Tervetuloa opiskelemaan!

Uutiset

Uutiset

Kehitä osaamistasi avoimessa ammattikorkeakoulussa
02.03.2020

Kehitä osaamistasi avoimessa ammattikorkeakoulussa

Tervetuloa opiskelemaan Haaga-Helian avoimeen ammattikorkeakouluun! Avoimen AMK:n opinnot on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää