Olet täällä

Myyntityön koulutus

Myyntityön koulutus

Tradenomi (AMK), laajuus 210 op, Kampus: Pasila

Myyntityön koulutus tarjoaa sinulle valmiudet rakentaa haastava ja kiinnostava työura asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen myyntityön parissa. Meiltä valmistut myynnin ja asiakkuuksien kehittämisen osaajaksi, jonka erityistaidot painottuvat erilaisten asiakkaiden odotusten ymmärtämiseen, asiakkaiden kohtaamiseen, vaativaan henkilökohtaiseen myyntityöhön ja yritysten väliseen (B-to-B) liiketoimintaan. Myyntityön osaajana tiedät, mitä henkilökohtaisia tietoja, taitoja ja asennetta tuloksekas myyntityö edellyttää, ymmärrät erilaisia myyntityön toimintaympäristöjä ja hallitset asiakkuuksien kehittämisessä ja johtamisessa tarvittavat perustiedot.

Koulutuksessa painotamme myynti-, asiakas- ja liiketoimintaosaamisesi sekä viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitojesi kehittymistä. Opit vaativissa myyntitehtävissä tarvittavat tiedot ja taidot monipuolisessa oppimisympäristössä pienryhmätyöskentelyn, itseopiskelun, yritystyöskentelyn ja asiantuntijaluentojen avulla.

Syksyn 2018 yhteishaku päivätoteutukseen

 

Kevään 2019 yhteishaku päivätoteutukseen

kampus: Pasila

  • tutkintonimike: tradenomi (AMK), laajuus 210 op
  • hakuaika: 20.3.- 3.4.2019 klo 15.00
  • valintakoe 7.6.2019
  • ennakkomateriaali ja valintakoetiedot (julkaistaan myöhemmin)
  • koulutus alkaa elokuussa 2019
  • hakutilasto
  • Katso hakutiedot Opintopolusta (julkaistaan marraskuussa 2018)

 

"Työskentelen Lassila & Tikanoja Oyj:n ympäristöpalveluissa myyntineuvottelijana. Työhöni kuuluu uusasiakashankinta sekä tietysti myös jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen. Olen yritysasiakkaiden kanssa päivittäin yhteyksissä niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitsekin.

Myynnissä tärkeässä roolissa ovat viestintä- ja vuoro­vaikutustaidot, joihin Haaga-Heliassa panostetaan paljon. Myynnin koulutuksessa on paljon erilaisia ryhmätöitä ja projekteja, joissa sai harjoittaa näitä molempia tärkeitä taitoja. Opintojen kautta sainkin esiintymiskokemusta ja -varmuutta, joista hyödyn valtavasti.

Haaga-Heliassa opetus on laadukasta, ja haagahelialaisten tutkintoja arvostetaan työmaailmassa."

Veera Kouri, myyntineuvottelija, Lassila & Tikanoja Oyj

Alumnitarinoita

Verkostoitujan unelma

Verkostoitujan unelma

Missioni on viedä suomalaista osaamista maailmalle. Olen pyrkinyt tietoisesti tutustumaan uusiin ihmisiin ja rakentamaan verkostoa, joka tukee minua tässä unelmassa. Olen rakentanut verkostoja lapsesta asti.

Lue lisää

Näin homma etenee

Tutustu tarjontaan
www.haaga-helia.fi tai hakijanopas »

Hae hakuaikana

Osallistu valintakokeeseen

Tulokset julkaistaan

Ota opiskelupaikka vastaan

Koulutus alkaa