Ensisijaiset välilehdet

Olet täällä

Myyntityön koulutus, tradenomi

Myyntityön koulutus, tradenomi

Kevään 2017 yhteishaku päivätoteutukseen

toimipiste: Pasila

 

Syksyn 2017 yhteishaku päivätoteutukseen

toimipiste: Helsinki

  • tutkintonimike: tradenomi (AMK), laajuus 210 op
  • hakuaika: 6.-20.9.2017 15.00
  • päivätoteutuksen valintakoe 1.11.2017
  • ennakkomateriaalit
  • koulutus alkaa tammikuussa 2018
  • hakutilasto
  • Katso hakutiedot Opintopolusta (julkaistaan toukokuussa 2017)

Myyntityön koulutus tarjoaa sinulle valmiudet rakentaa haastava ja kiinnostava työura asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen myyntityön parissa. Meiltä valmistut myynnin ja asiakkuuksien kehittämisen osaajaksi, jonka erityistaidot painottuvat erilaisten asiakkaiden odotusten ymmärtämiseen, asiakkaiden kohtaamiseen, vaativaan henkilökohtaiseen myyntityöhön ja yritysten väliseen (B-to-B) liiketoimintaan. Myyntityön osaajana tiedät, mitä henkilökohtaisia tietoja, taitoja ja asennetta tuloksekas myyntityö edellyttää, ymmärrät erilaisia myyntityön toimintaympäristöjä ja hallitset asiakkuuksien kehittämisessä ja johtamisessa tarvittavat perustiedot.

Koulutuksessa painotamme myynti-, asiakas- ja liiketoimintaosaamisesi sekä viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitojesi kehittymistä. Opit vaativissa myyntitehtävissä tarvittavat tiedot ja taidot monipuolisessa oppimisympäristössä pienryhmätyöskentelyn, itseopiskelun, yritystyöskentelyn ja asiantuntijaluentojen avulla.

 

"Työskentelen Lassila & Tikanoja Oyj:n ympäristöpalveluissa myyntineuvottelijana. Työhöni kuuluu uusasiakashankinta sekä tietysti myös jo olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen. Olen yritysasiakkaiden kanssa päivittäin yhteyksissä niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitsekin.

Myynnissä tärkeässä roolissa ovat viestintä- ja vuoro­vaikutustaidot, joihin Haaga-Heliassa panostetaan paljon. Myynnin koulutuksessa on paljon erilaisia ryhmätöitä ja projekteja, joissa sai harjoittaa näitä molempia tärkeitä taitoja. Opintojen kautta sainkin esiintymiskokemusta ja -varmuutta, joista hyödyn valtavasti.

Haaga-Heliassa opetus on laadukasta, ja haagahelialaisten tutkintoja arvostetaan työmaailmassa."

Veera Kouri, myyntineuvottelija, Lassila & Tikanoja Oyj

 

MYYNTITYÖN KOULUTUSOHJELMAN MONIMUOTOTOTEUTUKSEN AVOIMEN AMK:N OPINTOPOLKU

Aloita opiskelu Myyntityön koulutusohjelman monimuotototeutuksen opintopolulla avoimen AMK:n opiskelijana! Kun suoritat ensimmäisen lukuvuoden myyntityön opinnot yhdessä tutkintokoulutuksen ryhmän kanssa (vähintään 60 opintopistettä), voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta. Tuolloin et osallistu valintakokeeseen vaan opiskelijat valitaan opintojen etenemisen, opintomenestyksen ja mahdollisen haastattelun perusteella.

Koulutus on monimuotokoulutusta, joten opiskelu työn ohessa iltaisin on mahdollista. Opintoihin kuuluu myös verkkokursseja. Myyntityön koulutus tarjoaa sinulle valmiudet rakentaa haastava työura asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen myynnin parissa.
 

Ilmoittautumisaika 6.7. klo 9.00 - 12.7.2015.

RYHMÄ ON TÄYNNÄ.
 

AIKATAULU

Elokuu 2015-kesäkuu 2016. Opinnot alkavat orientaatiotapaamisella 13.8.2015. Orientaatioviikolla osallistuminen on pakollista kaikille opiskelijoille. Opetusta on iltaisin klo 17.40-20.30 Haaga-Helian Pasilan toimipisteessä osoitteessa Ratapihantie 13.
 

LUKUKAUSIMAKSU

Avoimen AMK:n lukukausimaksu syyslukukaudella 2015 on 150 euroa.
 

OPISKELIJAVALINTA

Ryhmään otetaan mukaan seitsemän (7) opiskelijaa. Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittautua kannattaa heti ilmoittautumisen alettua. Opiskelijalla täytyy olla mahdollisuus sitoutua lukuvuoden kestäviin opintoihin ja on suositeltavaa, että opiskelija on kiinnostunut hakeutumaan sen jälkeen tutkinto-opiskelijaksi myyntityön koulutusohjelman monimuotototeutukseen.

YHTEYSTIEDOT

Hakeminen: Opintotoimisto, puh. 0400 230 403 (ma-pe klo 9-15), sähköposti: opintotoimisto.pasila@haaga-helia.fi

Opintojen sisältöihin liittyvät kysymykset: opinto-ohjaaja Kirsi Lehtoviita (lomalla 8.6.-9.8.2015), puh. 040 488 7425, sähköposti: kirsi.lehtoviita@haaga-helia.fi