Olet täällä

Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus, liikunnanohjaaja

Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus, liikunnanohjaaja
Sain HAAGA-HELIAssa rautaisen tietotaito-pohjan ja rohkeutta lähteä liikuntayrittäjäksi. Perustin jo opintojen aikana ensimmäisen yritykseni FitSoul (toiminimi).
Eveliina Pöllänen, liikuntayrittäjä

Liikunnanohjaaja voi toimia julkishallinnossa, kansalaisjärjestöissä tai yksityissektorilla. Työ voi sisältää hallinnollisia tehtäviä, kuten suunnittelua, markkinointia, organisointia ja johtamista. Liikunnanohjaaja voi työskennellä monipuolisissa ohjaus-, koulutus- ja valmennustehtävissä ja toimia myös yrittäjänä. Työn tavoitteena on ihmisten hyvinvoinnin edistäminen ja erilaisten asioiden ja toimintojen kehittäminen.

Opinnot koostuvat työelämätaidoista, pedagogiikasta, johtamisesta, palvelusta, myynnistä ja yrittäjyydestä, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta, mitkä kytketään läheisesti oppimista edistäviin työelämäprojekteihin. Oppimista tuetaan tutkivan ja kehittävän työotteen mukaisella opiskelulla. Valinnaisissa opinnoissa syvennytään kilpa- ja huippu-urheilun, kunto- ja terveysliikunnan tai liikuntapalveluiden toimintaympäristöjen mukaisen ammattitaidon kehittämiseen. Näissä toiminta­ympäristöissä osaamista voidaan kehittää myös soveltavan liikunnan näkökulmasta.

 

"Sain HAAGA-HELIAssa rautaisen tietotaitopohjan ja rohkeutta lähteä liikuntayrittäjäksi. Perustin jo opintojen aikana ensimmäisen yritykseni FitSoul (toiminimi). FitSoulin kautta tarjoan liikunta- ja hyvinvointipalveluja yksittäisille henkilöille ja yrityksille. Lisänä ovat taitoluistelukoreografiat, joita teen freelancerina eri seuroissa.

Olen myös toimitusjohtajana SoulSis Oy -nimisessä liikunta-alan yrityksessä, joka tuottaa liikunta-alan palveluja. Työnkuvaani kuuluu kaikki käytännön ohjaustyöstä aina toimisto- ja hallintopuolen tehtäviin. Lisäksi olen Soke Productionissa kouluttajana ja myyntineuvottelijana. Vastaan urheilijoille suunnatuista sponsorointikoulutuspäivien myynnistä.

HAAGA-HELIAsta löytyy kaikki: kansainvälisyys, ammattitaitoinen opetus ja laaja kurssitarjonta."

Eveliina Pöllänen, liikuntayrittäjä

Nuorten yhteishaku

toimipiste: Vierumäki

  • tutkintonimike liikunnanohjaaja (AMK), laajuus 210 op
  • hakuaika: 3.3.–1.4.2014
  • koulutus alkaa elokuussa 2014

Aikuisyhteishaku

toimipiste: Vierumäki

  • tutkintonimike liikunnanohjaaja (AMK), laajuus 210 op
  • hakuaika: 3.3.–1.4.2014 klo 16.15
  • koulutus alkaa elokuussa 2014