Ensisijaiset välilehdet

Olet täällä

Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK)

Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK)

Haaga-Helian liiketalouden koulutus tarjoaa laaja-alaisen liiketoimintaosaamisen ja mahdollisuuden opiskella liiketalouden osa-alueita käytännönläheisesti, yhteistyössä yritysten kanssa. Koulutus antaa hyvät valmiudet työskennellä niin kotimaisessa kuin kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

Liiketalouden koulutuksesta valmistuvalla tradenomilla on hyvät henkilökohtaiset työväline- ja vuorovaikutustaidot sekä vahva viestinnällinen osaaminen. Hänen toiminnassaan korostuvat myynti- ja palveluhenkisyys, kansainvälisyys sekä vastuullinen ja eettisesti kestävä asenne. Haaga-Helian tradenomi on liike-elämän osaaja, jolla on valmiudet toimia asiantuntija-, kehittämis- ja johtotehtävissä sekä yrittäjänä.

Haaga-Heliassa voit opiskella liiketaloutta Helsingin ja Porvoon toimipisteissä. Voit syventää ammatillista osaamistasi erikoistumalla johonkin seuraavista liiketalous Helsingin suuntautumisvaihtoehdoista:

 • Global Markets and Trade
 • HR ja esimiestyö
 • Markkinointi ja viestintä
 • Palveluliiketoiminta ja asiakkuudet
 • Raha ja talous
 • Yrittäjyys ja verkostot.

Porvoon toimipisteessä voit erikoistua kansainväliseen kauppaan tai taloushallintoon (päivätoteutus) ja monimuotokoulutuksessa taloushallintoon tai myynnin johtamiseen (15 op). Opetuksessa korostetaan tutkivaa ja kehittävää otetta sekä yritysyhteistyötä.

Liiketalouden monimuotokoulutus on suunniteltu ja aikataulutettu työssäkäyvän opiskelijan tarpeisiin. Lähiopetuksen lisäksi tarjolla on joko kokonaan tai osittain virtuaalisia opintoja, intensiivi- ja projektitoteutuksia sekä työn opinnollistamiseen pohjautuvia oppimismahdollisuuksia. Henkilökohtaisen oppimissuunnitelman rakentamisen pohjana on aiemmissa opinnoissa ja työssä hankittu osaamisesi.

Keväällä 2017 Porvoossa alkaa uusi englanninkielinen Aviation Business -koulutusohjelma.

* * *

"Mikään päivä ei ole samanlainen kuin toinen, ja työssäni parasta onkin vaihtelevuus ja uuden oppiminen. Välillä tuntuu tietysti uuvuttavalta, mutta samalla työ on todella palkitsevaa.

Tavanomaista työpäivää ei ole, vaan budjetoin, suunnittelen, mittaan ja analysoin tietoa ja suorituksia vaihtelevasti. Lisäksi järjestän rahoitusta sekä toimin erilaisten projektien ja liiketoimintaa kehittävien tehtävien parissa. Joskus kyllä saatan tehdä aivan jotain muutakin. Kerran kalustettiin esimerkiksi lasten leikkihuone.

Opiskelusta Haaga-Heliassa minulla on mukavia muistoja, sillä yhteishenki koulussa oli hyvä. Opettajat olivat osaavia, ja arvostan siihen aikaan nähden erittäin hyviä tietokoneiden ja muiden työvälineiden käyttömahdollisuuksia.

Arvostan tradenomin koulutusta sen vuoksi, että voin tehdä töitä melkein millä alalla tahansa. Kaikki yritykset tarvitsevat talousasioiden osaajaa. Jos kuvailisin urapolkuani lyhyesti, sanoisin sen olevan sattumien ja määrätietoisuuden summa. Siinä on mukana kansainvälisyyttä, seikkailua ja taloutta sekä sattuman kautta tielleni osunut hotelliala."

Emma Airaksinen, Business Controller, Primehotels

Lue myös Aleksin tarina >>

Kevään 2017 yhteishaku päivä- ja monimuotototeutuksiin

toimipisteet: Helsinki ja Porvoo

 

Syksyn 2017 yhteishaku päivä- ja monimuotototeutuksiin

toimipiste: Helsinki

 • tutkintonimike: tradenomi (AMK), laajuus 210 op
 • hakuaika: 6.-20.9.2017 15.00
 • päivätoteutuksen valintakoe 1.11.2017
 • monimuotototeutuksen valintakoe 1.11.2017
 • ennakkomateriaalit
 • koulutus alkaa tammikuussa 2018
 • Katso hakutiedot Opintopolusta

Hakutilastot