Olet täällä

Koulun kautta luodut suhteet ohjasivat nykyiseen työhön

Koulun kautta luodut suhteet ohjasivat nykyiseen työhön

 

 

Clarion hotellissa markkinointikoordinaattorina työskentelevä Adeline Sutter pohti useita eri vaihtoehtoja hakiessaan opiskelemaan. Lopulta kiinnostus hotellialaa kohtaan vei voiton ja hän aloitti hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon opinnot Haagan kampuksella.

- Innostus hotellialaa kohtaan lähti oikeastaan Gilmoren tytöt -sarjasta, jota rakastin pienenä. Yksi sarjan päähahmoista, joka oli myös lempihahmoni, oli hotellissa töissä. Tämä sai minutkin ajattelemaan, että tuollaista työtä olisi kiva tehdä. Sarja toimi ensimmäisenä sysäyksenä alalle ja myöhemmin kiinnostus alaa kohtaan syveni entisestään, Sutter kertoo.

Vaikka suuntautuminen hotellialalle oli Sutterille jo opintojen alussa selvää, halusi hän kokeilla myös muita aloja työharjoitteluiden kautta.

- Suoritin opintojen aikana kolme harjoittelujaksoa, yhden hotellissa, yhden ravintolassa ja yhden tapahtuma-alalla. Halusin nähdä, millaisia eri aloja ja työtehtäviä restonomikoulutus sisälsi. Samalla halusin myös varmuuden sille, onko hotelliala juuri se, johon haluan opinnoissani suuntautua, vai olisiko jokin toinen ala sittenkin kiinnostavampi, hän kertoo.

Haagan kautta Sutter sai myös ensikosketuksena Clarioniin koulutyönä tehdyn yhteistyöprojektin kautta. Pienten askeleiden ja onnistumisien kautta hän on edennyt vastaanottotiskiltä markkinointikoordinaattoriksi ja nauttii työstään täysin siemauksin.

- Jokainen askel eteenpäin on ollut sellainen self-high-five -hetki. Ne ovat olleet niitä pieniä onnistumisia, joiden kautta tietää pikkuhiljaa saavuttavansa sen päämäärän, mihin tähtää. Loppupeleissä se itsestä on todella paljon kiinni. Jos haluaa saavuttaa jotakin, niin sitä on lähdettävä hakemaan, Sutter tiivistää.

Tutustu hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutukseen