Olet täällä

Hospitality Insiders Club

Hospitality Insiders Club

Oletko nähnyt missä matkustamohenkilökunta yöpyy Finnairin uudessa A350-lentokoneessa? Oletko ollut testaamassa ravintola Palacen uutta 12 ruokalajin menua? Oletko ollut ravintola Yes, Yes, Yesin kestittävänä ennen ravintolan avaamista? Oletko tähyillyt maisemia Tallink Megastarin komentosillalta? Muun muassa näihin kysymyksiin Hospitality Insider Clubilaiset vastaavat: ”Kyllä!”

Jokaisella tapaamiskerralla on tarjolla myös tuhti tietopaketti sen hetkisestä ajankohtaisesta aiheesta, kuten esimerkiksi luento kansainvälisestä ravintola- ja majoitusalan raportointijärjestelmästä, Suomen ruokamatkailun tilannekatsaus, luento sosiaalisista tunteista HR-konteksteissa tai sukellus virtuaalitodellisuuteen. Tätä ja paljon muuta on Hospitality Insiders Club, jonka jäsenenä pääset mm:

  • kuulemaan ja keskustelemaan toimialaamme liittyvistä ajankohtaisista asioista
  • tutustumaan uusimpiin koti- ja ulkomaisiin konsepteihin ja kurkistamaan kulissien taakse
  • verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa

Liity nyt muitten palvelualan ammattilaisten tavoin jäseneksi  ja olet ensimmäisten joukossa kuulemassa alan uudet tuulet! 

Seuraavat tapaamiset:

Hotel Kämp 24.9.2020
Ravintola The Glass 6.11.2020

Hospitality Insiders Clubin toiminta rakentuu neljä kertaa vuodessa järjestettävien tapahtumien ympärille. Tilaisuudet järjestetään kiinnostavissa alan yrityksissä. Tilaisuudet ovat vapaamuotoisia ja koostuvat ajankohtaisesta asiantuntijapuheenvuorosta ja isäntäyrityksen esittelystä. Tapahtumiin sisältyy lounas/päivällinen. Jäseniä on noin parisenkymmentä. 

  • Jäsenyyden hinta on 539 € / hlö / vuosi* (mikäli jäsenyytesi alkaa kesken vuotta, jäsenhinta lasketaan erikseen)
  • Jäsenyys voi olla yrityskohtainen, jolloin tilaisuuksiin osallistuja voi olla eri henkilö organisaation sisällä

*) Hinnat vuonna 2020. Hintoihin lisätään alv 24% eli vuosijäsenyyden kokonaishinta on 668,36 €.

          

Liity mukaan! 

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle.

Lisätiedot:

Klubi-isäntä, lehtori Pekka Lampi pekka.lampi@haaga-helia.fi , puh. 040 488 7165 ja
Klubi-emäntä,  asiakasvastaava Taru Munukka taru.munukka@haaga-helia.fi , puh. 040 488 7085

   

Klubista sanottua:

"Klubissa parasta on mukana olevat ihmiset ja ajatuksien / ideoiden vaihto heidän kanssaan. Olen päässyt näkemään kulissien taakse moneen paikkaan ja kuulen luennoitsijoiden sekä muiden klubilaisten kautta alan uusimmista tuulista. Lisäksi on todella hyvä irtautua säännöllisesti omalta työpaikalta ja päivittää alan kuulumisia muiden klubilaisten kautta."
- Sami Manelius, toimitusjohtaja, Delicatessen Ravintolapalvelut, www.delicatessen.fi 

”Kuulin ensimmäistä kertaa Hospitality Insiders toiminnasta ystävältäni. Innostuin välittömästi ja ilmoittauduin mukaan. Verkostoituminen alan kollegoiden ja osaajien kanssa on ollut antoisaa ja kannustavaa. Haaga Helian tarjoamat luennot ja mielenkiintoiset vierailut alan toimijoiden luona ovat olleet upeita kokemuksia. Olemme päässeet yrityksen dna:han; ”behind the scene”. Odotan innolla taas syksyn ja ensi vuoden ohjelmaa ja olen ehdottomasti mukana toiminnassa tulevinakin vuosina.”

Susanna Koroma-Nyström, asiakasmarkkinointipäällikkö, Food Service ja vienti, Meira Oy, www.meira.fi 

"Olen ollut klubin jäsen yli 5 vuotta, ja jokainen tapaaminen on ollut ainutlaatuinen, niin ohjelman sisällön kuin klubilaistenkin puolesta. Aiheet ovat olleet todella mielenkiitoisia ja  ajankohtaisia. Parasta klubissa ovat sen ihmiset/ klubilaiset ja meidän neljä  kertaa vuodessa tapaamiset. Klubitoiminta on antanut minulle paljon ystäviä, arvokasta tietoa alasta ja olen päässyt tutustumaan uusiin mielenkiitoisiin ja hyvinkin erilaisiin kohteisiin. On ollut itsensä kehittämistä (Hintsa Performance) ja olemme kuulleet huikeista projekteista (kuten Tallinnan tunneli, Tripla). Meidän alamme Horecan näkymät ja uutuudet ovat aina aiheena ja läsnä tapaamisissamme. Vaikka joskus on ollut haastavaa irtautua omasta työstä ja päästä mukaan klubitapaamisiin, niin koskaan ei ole tarvinnut katua, koska niiden sisältö on aina ollut antoisaa. Yhdessä vietetty päivä tai Tallinnan matka on aina ollut ihana irtautuminen arjen rutiineista ja antanut silti itselle ammatillisesti paljon. Ja tietenkin hyvä ruoka  on myös meidän tapaamisten loistavia puolia. Meillä on aivan huikea klubi."

- Essi Koivulahti, Tmi Essi Koivulahti, Liikkeenjohdon konsultti (Liike-elämän ja johdon konsultit, LJK ry jäsen)
 

"Klubissa on mahdollisuus kuulla asioista ja ilmiöistä syvällisemmin, nähdä mitä tapahtuu kulissien takana ja kuulla uusista tutkimuksista (esim. Trendit), tuotteista ja palveluista ennen kun ”suuri yleisö” on niistä tietoinen. Klubilaiset ovat kaikki alansa ammattilaisia ja hyviä tyyppejä, eli tapaamisissa on aina myös hauskaa, ns. asiaosuuden lisäksi. Klubin vetäjät Taru ja Pekka ovat todella sitoutuneita toimintaan ja se näkyy aina tapahtumien järjestelyissä, jotka ovat olleet huippua. Nyt kun olen jälleen palannut yrittäjäksi, niin klubi on yksi tärkeistä linkeistä hotra-alalle. Sen avulla pysyn perillä alan kehityksestä ja kuulen muilta klubilaisilta mitä ”kentällä” tapahtuu. Mielenkiintoisilla yritysvierailuilla oppii aina jotain uutta ja sehän piristää ja tuo uutta potkua omaan työhön!"

- Timo Moilanen, toimitusjohtaja, Vuoma Company, www.vuomacompany.fi

Ota yhteyttä