Olet täällä

Kiekkoilijan opintopolku

Kiekkoilijan opintopolku

Kiekkoilijan opintopolku Haaga-Helia

Kiekkoilijan opintopolku on 60 opintopisteen laajuinen koulutuskokonaisuus, joka on aikataulutettu täysin ammattikiekkoilun rinnalla tehtäväksi noin kahdessa vuodessa. Tämän "peruskuntokauden" aikana kehitetään tärkeitä perustaitoja ja -osaamisia, jotka antavat hyvän pohjan myöhemmälle tutkinto-opiskelulle, esimerkiksi Haaga-Helian tradenomin tutkintoon. Kymmenen lähikoulutuspäivän lisäksi opintopolulla hyödynnetään aktiivisesti  pienryhmä- ja verkko-opiskelua.

Haaga-Heliassa Kiekkoilijan opintopolulla on opiskellut yli 100 ammattikiekkoilijaa vuosina 2015, 2016 ja 2018 käynnistetyissä ryhmissä. Aktiivipelaajia opintopolulla on ollut 11 eri liigaseurasta, 8 eri Mestis-seurasta sekä ulkomailla ammatikseen pelaavia 11 eri seurasta ja 6 eri maasta. Lisäksi jo aktiiviuran päättäneitä alumneja on ollut mukana kentällisen verran.

Kevään 2018 ryhmässä aloitti 30 opiskelijaa. Seuraavista hauista tiedotamme myöhemmin tällä sivulla.

  • Jos olet kiinnostunut opintopolusta ja opiskelusta Haaga-Heliassa, tutustu esitteeseen sekä opintopolulla opiskelleiden videotervehdyksiin (sivun alaosassa).

Kiekkoilijan opintopolun peruskuntovaihe muodostuu seuraavista opintokokonaisuuksista

Kiekkoilijan opintopolku

Kiekkoilijan opintopolun maksut ovat molemmilta opiskeluvuosilta 850 €/vuosi. Opiskelijakohtainen hinta koostuu seuraavasti:

  1. opintovalmennuksen ja uraohjauksen palvelut yhteensä 550 € vuodessa (275 € / lukukausi), hinta sisältää ALV:n (24 %)
  2. avoimen ammattikorkeakoulun lukukausimaksut yhteensä 300 € vuodessa (150 € / lukukausi).

Opintopolun jälkeen voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen ammattikorkeakoulun väylän kautta. Tutkinto-opiskelu on maksutonta. Lisätietoa Haaga-Helian avoimen väylän hausta ja tutkinnoista löydät verkkosivulta: Hakeminen avoimen väylän kautta tutkintokoulutukseen

Lisätietoja koulutuksesta:

koulutusohjelmajohtaja Heidi Théman, p.040 488 7129, heidi.theman@haaga-helia.fi
lehtori, opinto-ohjaaja Martina Roos-Salmi, p 040 488 7108, martina.roos-salmi@haaga-helia.fi

Opiskelijoidemme kokemuksia kiekkoilijan opintopolusta: