Olet täällä

Digitekijä fast track -koulutus

Digitekijä fast track -koulutus

KENELLE

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää digiosaamistasi tai syventää sitä.

Koulutus on suunnattu jo työelämässä toimineille perustutkinnon omaaville henkilöille, jotka toimivat nyt tai tulevaisuudessa verkkokaupan ja verkossa myymisen tai digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen parissa.

HYÖTY OPISKELIJALLE

Opit käytännön case työskentelyn kautta parhaiden ammattilaisten ohjauksessa digitaalisuudesta laaja-alaisesti.  Koulutusmoduulit sisältävät kokonaisuuksia liittyen digitaalisiin aihealueisiin kuten strateginen muutosjohtaminen, digitaalisuus palveluliiketoiminnassa, asiakaslähtöiset kehittämismenetelmät ja verkkokaupan menestyksen kulmakivet. Lisäksi osana koulutusta voit valinnaisena suorittaa joko Microsoft Dynamics-  tai Google AdWords/Analytics sertifikaatin.

Koulutus muodostaa 30 opintopisteen kokonaisuuden, jonka voi hyödyntää, jos jatkossa suorittaa ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon Haaga-Heliassa, Metropoliassa tai Laureassa.

MODUULIT JA AIKATAULU

Koulutus järjestetään 1.3.2018-31.3.2019 välisenä aikana ja sisältää 30 opintopisteen laajuisen kokonaisuuden, johon sisältyy 10 lähipäivätyöskentelyä sekä etätyönä tehtäviä harjoituksia.

Koulutus muodostuu 6 eri moduulista, joissa käsitellään digitaalisen ympäristön strategista muutosjohtamista, digitaalisuutta palveluliiketoiminnassa, käydään läpi asiakaslähtöisiä kehittämismenetelmiä, verkkokaupan menestyksen kulmakiviä sekä verkkomarkkinoinnin ja myynnin ratkaisuja ja työkaluja.

Koulutus järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksella

KOULUTTAJAT

Kurssin vetäjinä toimivat digitaalisen liiketoiminnan ja verkkokaupan kokemusta omaavat huippuohjaajat:

  • Jarmo Sarkkinen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Pia Hellman, Metropolia ammattikorkeakoulu
  • Pirjo Elo, Metropolia ammattikorkeakoulu
  • Miika Malinen, Minnom Ltd
  • John Green, Metropolia ammattikorkeakoulu
  • Eija Lipasti, Laurea ammattikorkeakoulu

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kurssille mukaan mahtuu 15 opiskelijaa. Kurssin hinta on 950 + € alv 24 %.

Lisätietoa koulutuksesta ja valintakriteereistä sekä ilmoittautumiset: Haaga-Helia, Tuuli Itkonen (tuuli.itkonen(at)haaga-helia.fi) 31.1.2018 mennessä.

Haaga-Helia & Metropolia ja Laurea ammattikorkeakoulut järjestävät yhdessä keväällä 2018 kevät- ja syyslukukauden kestävän yrityksille ja yritysten työntekijöille suunnatun

Digitaalisen liiketoiminnan

”DIGITEKIJÄ FAST TRACK”- erikoistumiskoulutuksen