Olet täällä

Digitekijä fast track -erikoistumiskoulutus

Digitekijä fast track -erikoistumiskoulutus

Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2019! Tämä sivu päivittyy toukokuun alussa ja hakuaika alkaa 20.5.2019.

KENELLE

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää digiosaamistasi tai syventää sitä.

Koulutus on suunnattu jo työelämässä toimineille soveltuvan korkeakoulututkinnon omaaville henkilöille, jotka toimivat nyt tai tulevaisuudessa verkkokaupan ja verkossa myymisen tai digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen parissa.

HYÖTY OPISKELIJALLE

Opit käytännön case työskentelyn kautta parhaiden ammattilaisten ohjauksessa digitaalisuudesta laaja-alaisesti.  Koulutusmoduulit sisältävät kokonaisuuksia liittyen digitaalisiin aihealueisiin kuten strateginen muutosjohtaminen, digitaalisuus palveluliiketoiminnassa, asiakaslähtöiset kehittämismenetelmät ja verkkokaupan menestyksen kulmakivet. Lisäksi suoritat osana koulutusta Hub Spot, Google AdWords ja Google Analytics -sertifikaatit.

Koulutus on 30 opintopisteen laajuinen ja koostuu moduuleista, joita voi anoa hyväksiluettavaksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon.

HYÖTY YRITYKSELLE

Koulutuksen suoritettuaan työntekijänne pystyy syventämään digitaalista osaamistaan ja jatkossa vaikuttamaan yrityksen verkkomyynnin kehittämiseen. Tavoitteena on tukea oppimista ja osaamista ja tarjota työkaluja liittyen verkkomyynnin kasvattamiseen.

MODUULIT JA AIKATAULU

Koulutus järjestetään 1.3.2018-31.3.2019 välisenä aikana ja sisältää 30 opintopisteen laajuisen kokonaisuuden, johon sisältyy 12 lähityöskentelypäivää sekä etätyönä tehtäviä harjoituksia.

Koulutus muodostuu kuudesta eri moduulista, joissa käsitellään digitaalisen ympäristön strategista muutosjohtamista, digitaalisuutta palveluliiketoiminnassa, käydään läpi asiakaslähtöisiä kehittämismenetelmiä, verkkokaupan menestyksen kulmakiviä sekä verkkomarkkinoinnin ja myynnin ratkaisuja ja työkaluja.

 

Lähipäivät järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksella, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki.

KOULUTTAJAT

Kurssin vetäjinä toimivat digitaalisen liiketoiminnan ja verkkokaupan kokemusta omaavat huippuohjaajat:

  • Jarmo Sarkkinen, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
  • Pia Hellman, Metropolia ammattikorkeakoulu
  • Pirjo Elo, Metropolia ammattikorkeakoulu
  • Miika Malinen, Minnom Ltd
  • Eija Lipasti, Laurea ammattikorkeakoulu

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Koulutukseen mahtuu mukaan 15 opiskelijaa Haaga-Helian kautta (yhteensä 45 opiskelijaa kolmesta korkeakoulusta). Kurssin hinta on 950 € (alv 0 %).

Koulutukseen ilmoittautuneet hakijat joilla on soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto hyväksytään ohjelmaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu yhteensä 45 opiskelijaa. Opiskelijalle lähetetään ilmoittautumisen jälkeen lasku, jonka maksettuaan opiskelijan ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen: KOULUTUS ON TÄYNNÄ

Lisätietoa koulutuksesta: Haaga-Helia, Tuuli Itkonen,  tuuli.itkonen(at)haaga-helia.fi

Haaga-Helia logoLaureaMetropolia

Haaga-Helia, Metropolia ja Laurea ammattikorkeakoulut järjestävät yhdessä yrityksille ja yritysten työntekijöille suunnatun

Digitaalisen liiketoiminnan

”DIGITEKIJÄ FAST TRACK”- erikoistumiskoulutuksen