Olet täällä

Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut

Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut

Esimiestaidot ja tärkeimpien henkilöstöjohtamisen prosessien tunteminen kuuluu kaikkien esimiesten työhön. Tuntuuko, että olet yksin ihmisten johtamiseen liittyvien haasteittesi kanssa?  Haluat olla hyvä esimies, mutta siihen ei tunnu olevan aikaa panostaa.

Asiat eivät ole yksinkertaisia, ja niihin on monenlaisia tapauskohtaisia ratkaisuja. Tule mukaan muiden esimiestyötä tekevien ryhmään oppimaan ja keskustelemaan. Vertaistuki on olennainen osa esimiestyössä onnistumista. Yhden päivän aikana käymme läpi seuraavat asiat:

  • Esimiehen rooli, oikeudet ja velvollisuudet
  • Esimiehen kohtaamia eettisiä konflikteja ihmisten johtamisessa
  • Esimiehen rooli työhyvinvoinnin ja tehokkaan suorituksen johtamisessa
  • Toimivia ratkaisuja yleisimpien ja esimiesten etukäteen lähettämien arjen esimiestilanteiden hoitamiseen, case-työpaja

Kenelle?

Koulutus soveltuu kaikille esimiestyötä tekeville, jotka haluavat olla hyviä työssään ja uskovat laadukkaaseen henkilöstöjohtamiseen. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, mutta saat enemmän irti päivästä, kun tuot mukaan kurssille omia  kokemuksiasi.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii HR valmentaja Piia Heikkilä.  Piialla on yli 20 vuoden osaaminen ja työkokemus HR- ja esimiestyöstä.  Piia on vetänyt lukuisia HR- ja esimiestyön koulutuksia omalla käytännönläheisellä ja osallistavalla tyylillään. Piia on työskennellyt henkilöstöjohtajana IT- ja finanssialalla, HR- ja esimiestyön opettajana Haaga-Heliassa sekä konsulttina VIA Groupissa ja Novetoksessa. Koulutukseltaan Piia on KTM ja EMBA.

Aika ja paikka

Aika: klo 10-15. Koulutus alkaa klo 9.30 aamukahvilla. Tarkka ajankohta päivitetään sivuille myöhemmin - pyydä alta yrityskohtaista tarjousta.
Paikka: Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki.  

Hinta ja ilmoittautuminen 

Hinta: 430 € / osallistuja (+ ALV 24 % = 533,20 €).

Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen sekä aamukahvin ja lounaan.  

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

 

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. 

Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!