Olet täällä

Sidosryhmälehti Signals

Sidosryhmälehti Signals

Signals on ajankohtainen ja persoonallinen aikakauslehti, jonka jokaisessa numerossa käsitellään yhtä teemaa monesta eri näkökulmasta.

Lehti on suunnattu kaikille tieteestä ja yritysmaailmasta kiinnostuneille – Haaga-Helian alumneille, kumppaneille, opiskelijoille ja henkilökunnalle. Lehti ilmestyy kahdesti vuodessa. Seuraava numero ilmestyy syksyllä 2020. Signalsin englanninkielinen sisarlehti Global Signals ilmestyy seuraavan kerran helmikuussa 2021.

Uusimmat numerot

Global Signals 1/2020

Miten kestävän ja vastuullisen matkailun trendit muuttavat maailmaa?

Vuoden ensimmäisen sidosryhmälehtemme Global Signals 1/2020 teemana toimii vastuullinen matkailu ja sen lukemattomat eri muodot.

Näkökulmansa aiheeseen tuovat muun muassa Clarion hotellin Päivi Roiko, Finnairin Anne Larilahti ja Tomi Karlsson, Keskon Matti Kalervo sekä Verso Foodin Annika Boström-Kumlin.

 

 

 

Signals 1/2019

Ennen yritykset rakensivat menetystarinoitaan hiomalla innovaatioitaan tuotekehityspoteroissa piilossa muilta. Nykyään onnistuminen edellyttää huomattavasti ketterämpää, kokeilevampaa ja osallistavampaa toimintakulttuuria.

Sidosryhmälehtemme Signals 1/2019 teemana on kokeilukulttuuri.

Näkökulmansa aiheeseen tuovat mm. Sitralta johtava asiantuntija Kalle Nieminen ja kiertotalousasiantuntija Merja Rehn sekä Fazer Leipomot Suomen tuotekehitys- ja innovaatiojohtaja Juhani Sibakov. Urheilullisen näkökulman asiaan tuo entinen nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokas sekä liikunnan alan yrittäjä, fysiikkavalmentaja ja bloggaaja Oona Tolppanen. Lehdessä esitellään myös Haaga-Helian omaa kokeilukulttuuria esimerkiksi 3AMK-yhteistyön ja LAB8:n kautta

Yhteystiedot ja mediatiedot:

Ari Nevalainen (etunimi.sukunimi (at) haaga.helia.fi)
päätoimittaja
puh.  040 488 7008

 

eSignals

Verkkolehti eSignals tarjoaa laajasti tietoa ja näkökulmia Haaga-Helian tutkimuksesta ja ydinosaamisista sekä erilaisista ajankohtaisista aiheista. Tekstejä päivittyy sivulle jatkuvasti. Lisäksi eSignalsissa julkaistaan neljästi vuodessa teemanumero, jossa sekä haagahelialaiset että ulkopuoliset asiantuntijat kirjoittavat teemaan liittyviä tekstejä oman asiantuntemuksensa näkökulmasta. Sivustolla on tekstejä suomeksi ja englanniksi.