Olet täällä

Haaga-Helia työnantajana

Haaga-Helia työnantajana

Korkealaatuinen opetus on mahdollista innostavassa ja monipuolisessa koulutusympäristössä. Meillä työskentelet yhdessä lahjakkaiden ja asiantuntevien työkavereiden kanssa, joita yhdistää halu johdattaa niin nuoria kuin aikuisia asiantuntijoiksi tulevaisuuden työelämään.

Haaga-Helia on haluttu opiskelupaikka. Meillä on yli 10 500 opiskelijaa ja olemme yksi Suomen kansainvälisimmistä korkeakouluista. Opiskelijoista joka kymmenes tulee ulkomailta ja yhteistyötä tehdään lukuisten ulkomaisten korkeakoulujen ja muiden kumppanien kanssa. Olemme johtava ammattikorkeakoulu mm. liiketalouden, tietotekniikan, hotelli-, matkailu- ja ravintola-alan sekä liikunnan koulutusaloilla.

Meillä työskentelee noin 650 eri alojen rautaista ja motivoitunutta ammattilaista. Tehtävien kirjo on laaja: meiltä löytyy yliopettajia, lehtoreita, IT-asiantuntijoita, johdon assistentteja jne. Kaikki tehtävät linkittyvät vahvasti yhteiseen arvoperustaamme - toimimme ja uudistamme yhdessä huippujoukkueena.

Toimintamme menestys on kiinni ihmisistä, heidän luovuudestaan, osaamisestaan ja hyvinvoinnistaan. Tämän vuoksi tarjoamme henkilöstölle runsaasti mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, teemme parhaamme edistääksemme työhyvinvointia sekä rohkaisemme heitä uusiin saavutuksiin yhdessä tutkimalla ja kehittämällä tuotteita ja palveluja.

Katso avoimet työpaikat >> | Lue haagahelialaisten uratarinoita >>  

Osaamisen kehittäminen Haaga-Heliassa

Tarjoamme henkilöstölle koulutusta, seminaareja ja luentoja useilla eri osa-alueilla sekä mahdollisuuden päästä henkilöstövaihtoon eurooppalaisiin yhteistyökorkeakouluihin ja -yrityksiin. Uudet haagahelialaiset vastaanotamme hyvällä perehdyttämisellä.

Hyvinvointia ja työn iloa

Panostamme työhyvinvointiin muun muassa järjestämällä omaa hyvinvointia tukevia luentoja ja erilaisia tempauksia. Tuemme henkilöstön liikuntaa Edenred Virike -kortilla sekä mahdollisuudella liikuntaan eri toimipisteissämme. Haaga-Helialla on myös hyvä työterveyshuolto.

Vuosittain juhlimme pikkujoulua ja kulttuurikerho tarjoaa runsaasti toimintaa ympäri vuoden. Henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää edullisesti Vierumäen tasokkaita viikko-osakkeita.

Katso avoimet työpaikat >> | Lue haagahelialaisten uratarinoita >>