Olet täällä

Tule Haaga-Helian brändilähettilääksi

Tule Haaga-Helian brändilähettilääksi

Miltä näyttää meno Haaga-Heliassa opiskelijan silmin? Haluaisitko välittää tunnelmia Haaga-Helian somekanavilla ensi vuoden aikana? Kiinnostaako työskentely tapahtumissa ja messuilla? Hae Haaga-Helian brändilähettilääksi!

Etsimme innokkaita opiskelijoita, jotka toimivat aktiivisina sisällöntuottajina Haaga-Helian somekanavilla, osallistuvat kouluvierailuihin, messuihin ja muihin tapahtumiin. 

Kiinnostuitko? 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: viestinta@haaga-helia.fi, laita viestikenttään ”brändilähettiläs”, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää!

 

Tutustu Haaga-Helian brändilähettiläisiin!

Haaga-Helian brändilähettiläs Juulia SalokangasJuulia Salokangas 

"Olen Juulia Salokangas ja opiskelen ensimmäistä vuotta restonomiksi Haagan kampuksella. Vapaa-ajan harrastukset ovat tällä hetkellä aika vähissä, kun työelämä ja uudet opiskelut syövät kaiken ajan! Käyn kuitenkin aktiivisesti salilla, luen paljon, valokuvaan ja nautin hyvästä viinistä aina tilaisuuden tullen. 

Olen restonomien viinikerho Vinstituutin uusi puheenojohtaja ja siihen liittyvät hommat vie paljon aikaa, mutta niiden hoitaminen on niin nastaa, että luen sen vapaa-ajaksi! Järjestän siis eri viinimaahantuojien kanssa maisteluja opiskelijoille ja olen yhteydessä muihin yhteistyökumppaneihin mahdollistaakseni opiskelijoille mahdollisimman paljon tilaisuuksia tutustua alan tarjontaan! 

Minulla on suuret odotukset brändilähettiläänä toimimisesta ja toivon että tulen oppimaan tänä aikana paljon uutta! Eniten odotan sitä, että pääsen tapaamaan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita Haaga-Heliassa opiskelusta ja pääsen osottamaan, että todellakin kannattaa! Toivon puhdistavani restonomien mainetta ja haluan näyttää miten valtavasti ravintola-alalla on erilaisia mahdollisuuksia. 

Minu voi seurata instragramissa @pudijuli ja jos koulussa vaikuttaminen ja viinit kiinnostavat,a niin kannattaa ottaa myös @vinstituutti seurantaan! 

Haaga-Helian brändilähettiläs Jonanna ToroiJohanna Toroi 

Opiskelen tietojenkäsittelyä Pasilan kampuksella. Kuten varmaan moni muukin tietojenkäsittelyn opiskelija, vapaa-ajallani pelaan videopelejä. Luen myös paljon erilaisia kirjoja ja käyn ampumaradalla uutena harrastuksena joka toinen kuukausi.  

Opintojen ohessa toimin Atkins ry:n hallituksen rahastonhoitajana ja olen myös tietojenkäsittelijöiden vertaistutori. Teen myös opintojen ohella tällä hetkellä työharjoittelua Haaga-Helian IT-tiimissä.  

Odotuksia brändilähettiläänä toimimisesta on erilaisia, mielestäni on kivaa tuoda esille, mitä tietojenkäsittelijät oikein tekevät ja mitä opiskelija-aktiviteetteja löytyy koulunkin ulkopuolelta. Odotan saavani kokemusta toimia markkinoinnin puolella ja astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle, sillä tällaisia tilanteita tulee työelämässä kuitenkin aika paljon.  

Minut voi löytää Instagramista @xitouxv tai Johanna Toroi -nimellä. 

Haaga-Helian brändilähettiläs Tilly ThuresonTilly Thureson 

Opiskelen Haagan restonomikampuksella Matkailun Liikkeenjohdon koulutuksessa. Vapaa-aikani kuluu lähinnä kilpa-cheerleadingin parissa ja yritän nähdä ystäviä kilpailun ohella mahdollisimman paljon! 

Tällä hetkellä en ole vielä kerinnyt osallistumaan koulun muihin toimiin, tulevaisuudessa kuitenkin tavoitteenani on päästä Helgan edustajistoon.

Odotan innolla, että pääsen brändilähettiläänä tapaamaan uusia ihmisiä ja kehittämään some-taitojani! 

Minua voi seurailla ig:ssä @tilly.thureson ja siellä saa kysellä directissä aina, jos on jotain mietityttävää kouluun liittyen.

Haaga-Helian brändilähettiläs Carmen Torralba FloresCarmen Torralba Flores 

My name is Carmen and I study Tourism and Event Management at Porvoo Campus. In my free time, I enjoy going to Dance Classes and taking pictures. 

At the moment I am not involved in other activities in school, since my degree requires experience in events. I volunteer at many events, my favorite is Slush. 

My expectations to my ambassidor year are get to know more about Haaga-Helia and another campus. Prove to other international students, that they can follow their dreams in Finland even though there could be a language barrier.  

If you want to learn more, follow me in Instagram @guate_photography 

Haaga-Helian brändilähettiläs Evgeniina SiitariEvgeniia Siitari 

My name is Evgeniia and I am studying Business information technology in Pasila campus. On my free time I do contemporary dance classes and our dance team participates in different shows and competitions of Finland. 

In addition, I really love to read and travel! I also write my blog on Instagram where I share my knowledge about social media marketing. Please follow @siitari_smm and do not hesitate to get in touch with me!  

As a Haaga-Helia Brand ambassador I expect to meet new people, participate in different events and learn new skills. 

Ilja-Aleksi Hynninen

Opiskelen Pasilan kampuksella Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutuksessa. Lisäksi suoritan vapaasti valittavia kursseja saadakseni lisätietoa tulevaa ammattiani varten. Vapaa-ajallani toimin jääkiekkoerotuomarina, vietän aikaa perheeni kanssa, matkustan ja treenaan kuntosalilla.

Brändilähettiläänä toimisessa odotan eniten, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin sekä kehittämään taitojani ja löytämään uusia mahdollisuuksia työuralleni.

Minua voi seurata Instagramissa @ilja_aleksi_hynninen.

Josefiina Lähdekorpi

Moi, olen Josefiina Lähdekorpi. Opiskelen toista vuotta Pasilan kampuksella myyntityön koulutusohjelmassa. Vapaa-aikani vietän koirani, perheeni sekä ystävieni kanssa.  

Hain tutoriksi heti opiskelujeni alussa, ja olinkin ehtinyt opiskelemaan vasta muutaman kuukauden, kun pääsin tutoriksi. Myöhemmin minut valittiin myös vastuututoriksi. Kiinnostuin edustajistovaalien alkaessa myös tästä toiminnasta ja päätin hakea siihenkin mukaan. Minut äänestettiin edustajiston jäseneksi ja ensimmäisessä edustajiston kokouksessa, jossa valittiin seuraavan vuoden opiskelijakunnan istuva hallitus, halusin hakea myös tähän pestiin. Pääsin hallitukseen ja nyt olen tämän vuoden istuvan hallituksen jäsen. Suosittelen lämpimästi muidenkin lähtemistä mukaan, kaikkeen toimintaan, jos vain riittää kiinnostusta ja halua vaikuttaa! 

Brändilähettiläänä toimimisesta odotan eniten, että pääsen tapaamaan uusia ihmisiä, kertomaan omasta koulutusohjelmastani sekä kehittämään omia taitojani sosiaalisen median kanssa. 

Minut löytää Instagramista @elinajosefiina, ja aina saa tulla kyselemään, jos on jotain kysyttävää opiskeluihin liittyen! :)