Olet täällä

Haagan restonomikampus 50 vuotta

Haagan restonomikampus 50 vuotta

Haagan restonomikampus täyttää tänä lukuvuonna 50 vuotta. Hotelli- ja ravintolaopisto aloitti toimintansa Haagassa vuonna 1969 vastauksena hotelli- ja ravintola-alan nopeaan kasvuun 1960-luvulla. Vuonna 1991 nimi vaihtui Haaga Instituutti ammattikorkeakouluksi, sillä Haaga sai ensimmäisenä ammattikorkeakoulutoimiluvan Suomessa. 

Koko vuosi yhtä juhlaa 

- Juhlavuoden tavoitteena on tehdä Haagan restonomikoulutusta ja nimikettä tutuksi suuremmalle yleisölle sekä edistää matkailu-, ravitsemus- ja talousalan verkostoitumista. Juhlavuosiprojektissa korostuvat tiiviit suhteet alan elinkeinoon, kansainvälisyys sekä TKI- sekä hospitality mindset, toteavat juhlavuoden vastuuhenkilöt Terhi Oksanen-Alen ja Nina Niemi Haagasta.

Juhlavuoden ohjelma:

  • 19.8.2019 Lukuvuoden avajaiset: Avajaistapahtumaan kutsuttuna kaikki restonomit sekä alumnit. Mukana myös runsaat 30 ensimmäisen vuosikurssin alumnia vuodelta 1969. 
  • 17.9.2019 Minimessut: alan elinkeinoelämän ja opiskelijoiden yhteinen verkostoitumistapahtuma
  • 19.11.2019 Syö itämeri puhtaaksi -tempaus sekä alumni- ja sidosryhmäilta
  • 25.1.2020 juhlavuoden pääjuhla, joka järjestään yhdessä 30 vuotta täyttävän opiskelijakunta Poreen kanssa
  • 11. - 12.3.2020 valtakunnalliseen RESTO-kilpailu: restonomien Suomen mestaruuskilpailut, joihin osallistuu opiskelijoita kaikista 13 ammattikorkeakoulusta, joissa restonomeja koulutetaan. 

Seuraa juhlavuoden tapahtumia ja restonomikampuksen elämää

Instagramissa ja Facebookissa: @haaganrestonomikampus

Sekä kaikkialla somessa: #haaga50, #haaganrestonomikampus #vastuullinenrestonomi, #restonomitarina

100 restonomitarinaa