Olet täällä

Ylempien tutkintojen opintojaksot

Ylempien tutkintojen opintojaksot

Suorita ylempien tutkintojen (YAMK) opintojaksoja avoimessa AMK:ssa! Voit suorittaa YAMK -opintoja, jos olet suorittanut vähintään alemman korkeakoulututkinnon ja sinulla on kahden vuoden työkokemus valmistumisen jälkeen. Katso tarkemmat edeltävyysehdot.  Tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

SYYSLUKUKAUDEN 2020 OPETUSTARJONTA

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen on käynnissä. Monet syyslukukauden 2020 opintojaksoista ovat jo täynnä, mutta yksittäisilllä opintojaksoilla voi vielä olla tilaa. Huom! Tarkista ennen ilmoittautumistasi opiskelijaksi, että sinua kiinnostavilla opintojaksoilla on tilaa. Näet ilmoittautuneiden määrät täältä.

Täytä  ilmoittautumislomake YAMK -opintoihin ja liitä opiskelu- ja työtodistukset lomakkeeseen. Lukukausimaksumme on 150 euroa. Työttömille ja lomautetuille henkilöille opinnot ovat maksuttomia syyslukukaudella 2020. Liitä ilmoittautumislomakkeeseen todistus työttömyydestä/lomautuksesta.

Tutkinto-opiskelijat ovat etusijalla ylempien tutkintojen opintojaksoille, mutta avoimen AMK:n opiskelijoita otetaan mukaan vapaille paikoille ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua opintojaksolle myös jonoon. Paikka opintojaksolla varmistuu aina ensimmäisellä opetuskerralla, jolloin on tärkeää olla paikalla. Verkkokursseilla opiskelijat hyväksytään opintojaksoille opettajien antamien ohjeiden mukaan. Kehittämistehtävää ei ole mahdollista tehdä avoimen AMK:n opintojen aikana. Suosittelemme, että lukukaudessa suoritetaan enintään 15 - 20 opintopistettä. Yhden opintopisteen vaatima työmäärä on n. 27 tuntia. Voit opiskella suomen- ja englanninkielisillä opintojaksoilla, lukuunottamatta Vierumäen ylemmän opintoja.

Löydät lisätietoa suomenkielisten opintojen sisällöistä täältä  ja englanninkielisten täältä

Ylempien tutkintojen opintojen rakenteen ja opintojaksoluettelon näet täältä

Jos olet suorittanut vähintään 30 opintopistettä koulutukseen soveltuvia YAMK-opintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta.

YHTEYSTIEDOT

Ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset: Opintopalvelut

Muut opintoihin liittyvät kysymykset: Koulutusvastaava Katriina Haverinen, sähköposti: katriina.haverinen(at)haaga-helia.fi