Olet täällä

Ylempien tutkintojen opintojaksot

Ylempien tutkintojen opintojaksot

Suorittaaksesi ylempien tutkintojen opintoja avoimessa AMK:ssa sinulla täytyy olla vähintään alempi korkeakoulututkinto ja kolmen vuoden työkokemus  valmistumisen jälkeen. Katso tarkemmat edeltävyysehdot.  Tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutkinto-opiskelijat ovat etusijalla ylempien tutkintojen opintojaksoille, mutta avoimen AMK:n opiskelijoita otetaan mukaan vapaille paikoille ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua opintojaksolle myös jonoon. Paikka opintojaksolla varmistuu aina ensimmäisellä opetuskerralla, jolloin on tärkeää olla paikalla. Kehittämistehtävää ei ole mahdollista tehdä avoimen opintojen aikana. Suosittelemme, että lukukaudessa suoritetaan enintään 15 - 20 opintopistettä. Yhden opintopisteen vaatima työmäärä on n. 27 tuntia.

Voit opiskella liiketalouden, hotelli- ravintola-alan ja tietojenkäsittelyn suomen- tai englanninkielisten opintojaksoilla. Poikkeuksena Journalismin ylempi ohjelma, jonne ei oteta avoimen opiskelijoita keväällä 2019.

Löydät suomenkielisten koulutusten opintojaksokuvaukset täältä ja englanninkielisten täältä  Huom! Ylempien opinnot uudistuvat syksyllä 2019, tietoa uusista ohjelmista löydät  täältä.

Jos olet suorittanut vähintään 30 opintopistettä koulutukseen soveltuvia YAMK-opintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta.

YLEMPIEN TUTKINTOJEN OPINTOTARJONTA AVOIMESSA AMK:SSA KEVÄTLUKUKAUDELLA 2019

Yhteystiedot

Ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset: Opintotoimistot

Opintojen suunnitteluun liittyvät kysymykset: koulutusvastaava  Päivi Vepsä paivi.vepsa(at)haaga-helia.fi
Degree Programme in International Business Management: Maria Jakubik, maria.jakubik(at)haaga-helia.fi