Olet täällä

Sustainable cooking for Planet

Sustainable cooking for Planet

     

Hankkeen tavoitteena on lisätä keittiöammattilaisten tietoja ja taitoja vaihtoehtoisten proteiinien käytön lisäämiseksi ammattikeittiöissä. Vaihtoehtoisella proteiinilla tarkoitetaan hankkeessa lihaa, siipikarjaa ja kalaa korvaavia proteiininlähteitä, mm. uusia kasvipohjaisia proteiininlähteitä, mutta myös hyönteisiä. ​

Hankkeen tuloksena syntyy opintojakso, jota voidaan käyttää ammatillisissa oppilaitoksissa ja ammattikorkeakouluissa tulevaisuuden keittiöammattilaisten kouluttamiseksi vaihtoehtoisten proteiinien käytössä. ​

Kesto: 10/2018-3/2021

Koordinaattori: Da Vinci College  

Projektipäällikkö HHssa: Johanna Rajakangas-Tolsa

Rahoittaja: Erasmus +  

Partnerit: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Da Vince College (Hollanti), Landstede (Hollanti), ​IKASLAN (Espanja), Bridgwater & Taunton College ​(Iso-Britannia), Perho (Suomi), Entocube (Suomi)