Olet täällä

Culture Tourism for City Breakers

Culture Tourism for City Breakers

Logo         Logo                   

Culture Tourism for City Breakers on suomalaisiin kaupunkeihin suuntautuvan kansainvälisen kulttuurimatkailun kehittämishanke, joka tuo luovan alan ja matkailualan toimijat yhteen. Hankkeen tavoitteena on monialaisen kulttuurimatkailun verkostomallin - kehittäjäfoorumin - luominen ja juurruttaminen sekä luovan alan ja matkailualan yhteistyöverkoston tuominen mukaan oppilaitosten oppimisympäristöihin.

Hankkeessa tuodaan yhteen kulttuurialan toimijat (kulttuuria tuottavat yhdistykset, taiteilijat, taidelaitokset, taiteen välittäjäporras eli kulttuurituottajat, alojen opiskelijat) sekä matkailualan toimijat (opiskelijat, oppilaitokset ja alueelliset matkailutoimijat). Valtakunnallisena matkailutoimijana/yhteistyökumppanina hankkeessa mukana on Business Finlandin matkailunedistämisyksikkö Visit Finland.

Hankkeen tuloksena syntyy monialainen verkostoyhteistyömalli, kehittäjäfoorumi, jonka muodostavat taide/kulttuuritoimijat, matkailualan toimijat, kulttuurituottajat, sekä ammattilaiset, että amk-opiskelijat. Hankkeen tuloksena syntyy myös oppilaitoksiin juurtuva kulttuurimatkailun osaamisen kehittämiseen tähtäävä yhteiskehitetty koulutussisältöjen kokonaisuus sekä sitä tukeva työnimellä Culture Creators -kulkeva avoin verkkomateriaali. Hankkeessa tuodaan matkailualan kehittämistulokset myös kulttuuri- ja matkailualojen opiskelijoiden ulottuville, valtakunnallisesti.

Kesto: 1.8.2018 - 31.8.2020

Koordinaattori: Metropolia ammattikorkeakoulu

Projektipäällikkö HHssa: Jarmo Ritalahti

Rahoittaja: Euroopan Sosiaalirahasto

Partnerit: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Lahden ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu