Olet täällä

CORSHIP

CORSHIP

Corporate EDUpreneurship - Benefitting Start-ups, Universities and Corporates across Europe -hanke keskittyy yhdistämään korkeakouluja, startup yrityksiä ja isoja korporaatioita – taustalla ajatuksena parantaa yritysten sisäistä yrittäjyyttä, joka on kantava keino edistää yritysten innovatiivisuutta ja jatkuvaa oppimista.

Lähes miljoonan euron tutkimushanke vastaa ajankohtaiseen tarpeeseen tuottaa uutta ajattelua kohtauttamalla erilaisia toimijoita keskenään. Taustalla on eurooppalaisten yritysten tarve uudistua ja pysyä mukana toimialoja ravistelevissa muutoksissa. Hankkeen myötä niin esimiehet ja asiantuntijat, startup-yrittäjät, kuin opiskelijat kohtaavat uudenlaisilla oppimisalustoilla.

CORSHIP-hankkeessa hyödynnetään ja luodaan MOOC kurssi, Microcredentials toteutus sekä sisäisen yrittäjyyden työkalupakki yritysten käyttöön.

Tutustu hankkeen verkkosivuihin>>

Projektipäällikkö HHssa: Timo-Pekka Uotila

Rahoittaja: Erasmus +, Knowledge Alliances

Kesto: 2019-2021

Kumppanit: FH Joanneum (Itävalta), Cracow Uniwersytet Economiczny (Puola), Hasso-Plattner-Institut fur Softwaresystemtechnik (Saksa), BETA-I (Portugal), AVL List (Itävalta), European Startup Network (Belgia)